Vrijgezellenfeest

bachelor_party_2

Ga jij binnenkort trouwen en wil je een avond beleven die je niet snel vergeet? Dat kan! In De Koets kun je jouw vrijgezellenfeest vieren! Een avond vol verrassingen staat voor jou klaar verzorgd door onze eigen KoetsCrew!

Met al jouw vrienden/vriendinnen heb je voor 00.00 gratis entree. Je wordt onthaald met een lekkere fles bubbels. Natuurlijk kan een klein dansje op de bar niet ontbreken. Daarbij draaien we jouw favoriete plaatje zodat je echt in het middelpunt van de belangstelling staat! Je wordt meerdere malen omgeroepen zodat ook alle andere feestbeesten weten dat jij de vrijgezel van de avond bent en ze je veel geluk toe kunnen wensen. Onze cameraman/vrouw staat voor je klaar om alle leuke, gezellige, genante en wilde momenten voor je vast te leggen, zodat je de volgende ochtend nog steeds weet wat je allemaal gedaan hebt!!

Maar dit is nog niet alles. Na al het gedans en gefeest beginnen we aan de beruchte shotjeswedstrijd. De ultieme test voor alle vrijgezellen! Denk je dat jij het aan kunt? Bij De Koets zijn er geen grenzen en kunnen we het zo gek maken als je zelf wilt!

Zo’n leuke avond, dat wil jij toch ook? Reserveer dan nu snel door een mailtje te sturen naar inf@de-koets.com of bel naar 075-6153003

*Reserveren kan vanaf 6 personen.