Over de Koets

Belevingshoreca De Koets

De Koets is elke vrijdag en zaterdag geopend. Op feestdagen is De Koets vaak extra geopend. Om op de hoogte blijven van alle extra openingen, kan je het beste lid worden van onze nieuwsbrief of regelmatig de website bezoeken. De minimale leeftijd op vrijdag en zaterdag is 18 jaar.

  • Vrijdag – 22:00 uur tot 04:00 uur
  • Zaterdag – 22:00 uur tot 04:00 uur

Winnaar Nightlife Award

Populairste danscafé (tot 500 personen): Belevingshoreca De Koets / Zeist

Jury rapport Nightlife Awards: De Koets in Zeist is al vele jaren een begrip in de omgeving. Het bedrijf doet erg veel aan entertainment en is tevens zeer actief op social media sites en op de eigen interactieve website. Verder onderscheid De Koets zich door de hoge mate van persoonlijke aandacht naar haar gasten toe. Onze scouts bleven allemaal veel langer dan gepland door de zeer aangename sfeer in het bedrijf.

Winnaar Party Award

Populairste danscafé (tot 500 personen): Belevingshoreca De Koets / Zeist

Jury rapport Party Awards: De altijd vrolijke Jop wint het tweede jaar op rij de felbegeerde Party Award voor populairste partylocatie met Belevingshoreca De Koets.

Ook dit jaar stijgt De Koets ver uit boven de andere genomineerden. Niet alleen de gasten die massaal hebben gestemd, maar ook de vakjury zijn unaniem. “Jop en zijn crew laten de gasten op een fenomenale wijze het echte feest gevoel meemaken.”

Zelf een keer stappen in de populairste party locatie van Nederland?  De Koets in Zeist is elke vrijdag en zaterdag geopend van 23:00-05:00  uur.

 

uitagenda-logo

Uitagenda.nl is een website met veel evenementen in de omgeving:
Bekijk hier meer evenementen in de Nationale uitagenda