Hotel arrangement

Nightlife arrangementen

Als het donker wordt, begint het feest pas echt in Zeist. Hotel Figi ligt schuin tegenover Bar Dancing De Koets.

Wilt u lekker feesten in De Koets met uw vrienden, maar niemand wil de BOB zijn. Boek dan een kamer in Hotel Figi. Vanuit De Koets rolt u zo uw bed in. Verder krijgt u ook nog eens een prachtige twee-persoonskamer inclusief ontbijt vanaf € 70,00 (ligt aan periode) inclusief gratis parkeren! En dat is nog niet alles. Special voor Bar Dancing De Koets is er de optie om tegen betaling van € 20,00 extra gebruik te kunnen maken van de Late Stay Service, waardoor u niet om 12:00 moet uitchecken maar pas om 16:00. Met andere woorden; Stappen tot het gaatje en daarna lekker lang uit slapen.

Waar beleeft u een uniek weekendje weg? In Figi! Met de verrassende culinaire en culturele mogelijkheden binnen- en buitenhuis, hoeft u zich in en rond Figi geen moment te vervelen. Het personeel van het Figi doet er alles aan om uw verblijf aangenaam te laten verlopen.

Wilt u een kamerboeken in het Figi-hotel dan adviseren wij u dit via één van de onderstaande price fighters te boeken:

De Koets culinaire tip:  De Heren van Zeist

U kunt hier echt voortreffelijk eten.  De bediening is zeer vriendelijk en ook afwijkende keuzes van de kaart worden ruim aangeboden. De sympatieke kok die weet hoe hij lekker eten moet maken tegen een zeer nette prijs.  U wordt bediend door een zeer leuk en dynamisch team die u daarna een voucher geeft waarmee u gratis naar De Koets kan gaan.
U wordt dan op onze kosten met de taxi vervoerd naar de Koets. www.deherenvanzeist.nl