Bedrijfs- & Particuliere Feesten

shutterstock_41208262

De Koets staat bekend om haar veelzijdigheid in bedrijfsvoering.

Deze unieke locatie, gevestigd in het centrum van Zeist op nog geen 300 meter van Slot Zeist vandaan, was vroeger Het Koetshuis van het Slot van Zeist.

De Koets is al door veel bedrijven en particulieren gevonden als het aankomt op het geven van eigen feesten!

Vooral omdat De Koets veel kwaliteit in huis heeft komen al meerdere bedrijven, particulieren en scholen jaarlijks terug om bij De Koets hun feest te organiseren.

De Koets is ingericht voor feesten vanaf 60 tot en met 600 gasten. Door middel van een uniek systeem (kunstmuur) kunnen wij kleine en grote feesten  faciliteren. Tevens zorgen wij er voor dat sfeer, gezelligheid en kwaliteit te allen tijde gewaarborgd zijn.

De Koets beschikt over vele middelen om uw feest tot een groot succes te maken, waaronder artiesten, activiteiten, bands, thema aankleding, buffetten, show cooking en glamour feesten.

Natuurlijk staat een zeer gemotiveerd team van personeel tot uw beschikking die er alles aan zullen doen, om alles tiptop te verzorgen.

 

De Koets beschikt over een ruime parkeergarage op nog geen vijftien meter afstand en is ook zeer toegankelijk voor bussen.

Verder ligt ook Hotel Figi op nog geen vijftien meter afstand, zodat u via ons, uw feest ook nog eens kan laten eindigen in een lekker warm hotelbed tegen zeer voordelige prijzen.

Met andere woorden, wilt u graag uw bedrijf een feest geven in het centrum van Zeist op een prachtige locatie en met een geweldige ambiance en gemotiveerd personeel, dan heeft u gevonden wat u zocht!

Laat via het contactformulier uw gegevens achter met een omschrijving wat u precies wilt realiseren in De Koets en op welke datum.Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om u een passend voorstel te doen.

Tot snel, tot in De Koets

Contact